Dansk   English   Deutsch

Hytter

Svinkløv Camping udlejer 10 hytter.
De 10 hytter er alle bygget i træ. De er isolerede og opvarmes med el. Alle ruder er termoruder. Alle hytterne har overdækket terrasse med møbler.

Hytterne er udstyret med dyner og puder. Sengelinned, håndklæder og viskestykker skal medbringes eller lejes i receptionen.

Lejer skal selv rengøre hytten ved afrejse. Rengøringsvejledning, samt nødvendige rengøringsrekvisitter og midler udleveres ved ankomst. Slutrengøring kan forudbestilles eller købes ved lejemålets start.

Alle hytter er røgfrie!  

Kæledyr er ikke tilladt i hytterne!

Dog undtaget H6 og H4.

 

5  Store Hytter.

Hund kun tilladt i hytte 6.

De store hytter (kat. 5) er hver på 25 m2. De har eget toilet og bad, og sovepladser til 6 personer. Hytterne er bygget i 2005.

Hytten indeholder køkken alrum med spiseplads, sofa, to seperate soverum med 3/4 senge og skab, badeværelse med toilet, håndvask og brusbad, samt en hems (8 m2) med to sovepladser. (Se billeder her)

Hytten er udstyret med keramisk komfur, emhætte, opvaskemaskine, køleskab med frostboks, kaffemaskine, el-kedel, miniovn, køkkengrej og service til 6 personer.

Grill kan lånes i receptionen.


5 Små hytter

Hund kun tilladt i hytte 4.

De Små Hytter (kat. 3) er hver på 16 m2. De har soveplads til 5 personer.
Hytten indeholder køkken, spiseplads, stole, sofaborde, 3/4 seng samt en hems med 3 sovepladser - det hele i ét rum. (Se billeder her)

Hytten er udstyret med vask med varmt og koldt vand, dobbelt kogeplade, køleskab med frostboks, kaffemaskine, køkkengrej og service til 5 personer. Grill kan lånes i receptionen.

Svinkløv Camping   |   Svinkløvvej 541, DK-9690 Fjerritslev   |   Tlf. (+45) 98217180   |   info@svinkloevcamping.dk

Nordjysk Webdesign ApS