Dansk   English   Deutsch
bootstrap slider

Om Svinkløv Camping

Danmarks smukkest beliggende campingplads
 det kalder vi Svinkløv Camping.

I Nordjylland tæt ved Fjerritslev - midt i mellem Thisted og Ålborg - fører vejen dig igennem løvskov til granskov og lige dér, hvor skovene bliver til sandstrand og Vesterhavet bruser mod Jammerbugtens kyst

 - dér finder du Svinkløv Camping.
Svinkløv Camping er en naturcampingplads. Her er det naturen, der bestemmer, hvordan enhederne på pladsen ser ud og er placeret.

Derfor er det en campingplads, hvor bare det at finde den helt rigtige placering til vogn eller telt, er en oplevelse i sig selv. Her er små oaser omringet af gran og fyr.

 Her er åbne arealer, hvor luften og lyset, den høje himmel og udsigten rigtig kan nydes. Her er små private enheder eller skjul, hvor det er nemt at finde ro og fred. Hele området emmer af naturen og dens lyde. Fuglesange fra store og små, susen fra skoven, brusen fra havet eller de stunder hvor det føles som om alt står stille, hvor verden går i stå, og alt der eksisterer er dig og nuet.

Campingpladsen ligger 60 meter over havet med den flotteste udsigt over den Jammerbugten. På klare dage kan du se til Bulbjerg i vest og til Rubjerg i øst.

Kalender


Svinkløv Camping er lukket for vinteren.
Lørdag den 5. oktober 2019 kl. 16.00 - Lørdag den 4. april 2020 kl. 09.00

Booking

   

Vejr

DMI...

Svinkløv Camping   |   Svinkløvvej 541, DK-9690 Fjerritslev   |   Tlf. (+45) 98217180   |   info@svinkloevcamping.dk

Nordjysk Webdesign ApS